Dnes až 30% zľava na plagáty
Keď nakúpite aspoň za 39€.
Výber filtra
Zavrieť
Použiť filter
Farba
Orientácia
Triedenie
Použiť filter
Módne plagáty Plagáty
Prináša Vám Gallerix
Štýlové a trendové

Módne plagáty

Štýlové a trendové módne plagáty s motívmi od ikonických značiek a módnych návrhárov ako Chanel. V kategórii Móda nájdete módne plagáty s makeupom, lakom na nechty, perami, šatami, balónmi, anjelmi a iné. Štýlové a nádherné plagáty a módne maľby.

Módne plagáty


Trendové módne plagáty

V našej kategórii módnych plagátov nájdete vybrané módne plagáty s módou inšpirovanými motívmi štýlu, krásy, príslušenstva, obuvi, makeupu a oblečenia. Módne plagáty sa vyznačujú veľkou charizmou, cool správami, kreatívnymi fotografiamia a odvážnymi motívmi. Módne plagáty sú úplne jedinečné svojou kreativitou, a je jedno, či sa jedná o fotku, textovú tabuľu, ilustráciu alebo umeleckú maľbu. Mnohé z našich módnych plagátov sú fotené našimi známymi módnymi fotografmi alebo sú navrhnuté módnymi štylistami.

Textové tabule s umením

Textové plagáty so známymi citátmi a hláškami sa dajú pekne skombinovať s módnymi fotografiami. Výnimočne dobre sa hodia ako súčasť väčšej umeleckej steny, kde textové plagáty vytvoria kontrast a priestor, a tak dodajú stene rovnováhu. Medzi našimi textovými plagátmi v kategórii Módne plagáty nájdete citáty a hlášky známych módnych ikon a iných celebrít, ako Coco Chanel a Marc Jacobs. Naše módne plagáty, farebné aj čiernobiele, sa hodia najmä na zavesenie do spálne, na chodbu alebo do obývačky.

Módne plagáty na obrazovú stenu

Obrazová stena s módnymi plagátmi v rôznych formátoch vyžaruje pocit aj postoj. Nebojte sa kombinovať veľké módne plagáty s malými krásnymi obrázkami a textovými tabuľami, aby ste vytvorili rozmanitosť. Veľký čiernobiely módny plagát je možné napríklad skombinovať so zmesou módnych plagátov farebných aj čiernobielych v o niečo menšom formáte. Odvážte sa, aby ich miesto zaujali drsné obrázky!

Módne plagáty online

Naše módne plagáty sa zapáčia každému, kto hľadá plagáty s cool motívmi a veľkou charizmou. Naše módne plagáty sú dostupné vo veľkostiach 21x30, 30x40, 50x70 a 70x100cm. Všetky naše plagáty tlačíme na 200 gramový matný prémiový papier najvyššej kvality. Zarámujte svoje módne plagáty do našich štýlových drevených plagátových rámov, ktoré sú dostupné v čiernej, bielej a v masívnom dube.