Dnes až 30% zľava na plagáty
Keď nakúpite aspoň za 39€.
Výber filtra
Zavrieť
Použiť filter
Farba
Orientácia
Triedenie
Použiť filter
Plagáty s fotkami Plagáty
Prináša Vám Gallerix
Nadčasové umenie

Plagáty s fotkami

Farebné alebo čiernobiele maľby s nádherným foto umením. Naše foto plagáty s fotografiami sú štýlovou voľbou pre Váš interiér. Nádherné fotky prírody, módne fotky, zvieracie motívy a oveľa viac. Foto plagáty sa budú dokonale hodiť na Vašu obrázkovú stenu.

Fotografické Umenie a Plagáty s fotkami


Plagáty s foto umením

Foto umenie, tiež nazývané fotografické umenie, je jedna z našich najväčších a najpopulárnejších kategórií plagátov. Foto umenie sú nádherné fotografie, ktorých motívy sú jedinečné a sprostredkujú špecifický pocit, ktorý ovplyvní človeka pozerajúceho sa na ne spôsobom, akým to normálne fotky nedokážu. Foto umenie sú v podstate normálne fotografie, ale kontrast, detaily, hĺbka, saturácia, uhly, výraz a motívy spolu spolupracujú tak, že vytvárajú fotku, ktorá je jedinečná a lepšia ako normálna fotografia a vďaka tomu sa jedná o umenie. Čo by malo byť považované za umenie je náruživo diskutovaná téma v mnohých umeleckých kruhoch. Veľa umelcov si myslí, že by mala existovať definícia foto umenia.

Čiernobiele foto umenie

Plagáty s čiernobielymi fotografiami sú nadčasovým trendom interiérového dizajnu. Čiernobiele foto umenie pozdvihne väčšinu domovov a tiež sa ľahko kombinuje s plagátmi z iných kategórií a farebnými plagátmi. Vďaka tomu sú jasnou voľbou pre každú trendovú umeleckú stenu. Skombinujte foto plagáty s niektorými plagátmi s textom a vytvorte kontrast, ktorý dodá Vaše umeleckej stene rovnováhu.

Foto umenie ako forma umenia

Za posledných pár rokov sa foto umenie stalo obrovským trendom a hlavným dôvodom je, že koncept foto umenia je neskutočne široký. Plagáty s fotografiami, čiže foto umenie, zahŕňa všetko od nádherných krajín a fotografií zvierat po detailné fotografie kvetín a rastlín alebo fotografické portréty, fotky architektúry a fotky v jedinečnom prostredí. Prvá farebná fotka na svete bola zachytené Jamesom Clerkom Maxwellom v roku 1861, avšak fotografovanie ako umenie sa začalo rozvíjať až v 20. storočí, keď začalo byť umelecké a dokumentárne fotografovanie prijímané v západnom svete umenia. S vývojom kamerových technológií pokročili aj možnosti umeleckého fotografovania.

Zarámujte svoje foto umenie

Všetky naše plagáty s foto umením tlačíme na 200 gramový matný papier najvyššej kvality. Naše plagáty s foto umením sú dostupné vo veľkostiach 21x30, 30x40, 50x70 a 70x100 cm. Skombinujte ich so štýlovými drevenými rámami na plagáty, ktoré sú dostupné v čiernej, bielej alebo v dubovom masíve.