Dnes až 30% zľava na plagáty
Keď nakúpite aspoň za 39€.
Výber filtra
Zavrieť
Použiť filter
Farba
Orientácia
Triedenie
Použiť filter
Prírodné plagáty Plagáty
Prináša Vám Gallerix
Nechajte sa inšpirovať prírodou

Prírodné plagáty

Plagáty a maľby s nádhernými obrázkami prírody. Medzi našimi prírodnými motívmi a fotografiami prírody nájdete nádherné fotky modrých morí, vysokých pohorí, zelených lesov, spenenej vody, pokojných jazier, nebies a mnohé iné. Nechajte sa inšpirovať prírodou.

Prírodné plagáty


Plagáty s prírodnými motívmi

Vitajte v prírode. Úžasné prírodné motívy nádherných krajín, vysokých hôr, jazier, polí, zelených lesov a morí vytvoria vo Vašom interiéri istý kľud. S plagátmi prírody môžete vytvoriť živú a útulnú atmosféru, ktorá z Vášho domova urobí harmonickejšie a pohodlnejšie miesto. Prírodné a príjemné farby lesov, morí, pláží a polí vyžarujú pokojný a pozitívny pocit, ktorý dokážu vytvoriť len fotografie prírody.

Prírodné plagáty na stenách

Naša kolekcia prírodných plagátov má niečo pre každého a každý interiér. Prírodné plagáty patrili dlho medzi naše najpopulárnejšie plagáty a ponúkame veľký výber. Plagáty s prírodnými motívmi sa hodia skvele do každej miestnosti, ale dodávajú špeciálny teplý pocit najmä do spální a obývačiek. Privítajte prírodu u Vás doma a nechajte ju pohltiť Vaše steny! Prírodné motívy ponúkame vo farebných aj čiernobielych variantoch. Fungujú skvele samostatne, v pároch alebo dokonca ako súčasť väčšej umeleckej steny.

Dekorujte farbami prírody

Na získanie dokonalej atmosféry vo Vašom interiéri je často potrebné vytvoriť kontrast aj rovnováhu, ale najmä zladiť spolu rôzne časti interiéru. Ak chcete vytvoriť peknú umeleckú stenu a plagátmi prírody, začnite s tými, ktoré sa Vám páčia najviac a zaobstarajte si ich vo väčšom formáte, napríklad 50x70. Ďalším krokom je vybrať si niekoľko menších plagátov, ktoré majú zhodné farby. Rýchlo uvidíte, ako sa Vaša umelecká stena stala vyváženejšou a že tieto rôzne motívy sa k sebe veľmi hodia a vytvárajú nádherný obrázok.

Vysokokvalitný plagátový papier

Naše prírodné plagáty tlačíme na 200 gramový, hrubý prémiový papier s nádherným matným detailom. Skombinujte svoje prírodné plagáty s jedným z našich úžasných vysokokvalitných rámov. Naše rámy sú vyrobené čisto z drevených materiálov a sú dostupné v čiernej, bielej a v dube. Náš sortiment prírodných plagátov neustále aktualizujeme a nové motívy uvádzame každý týždeň. V Gallerix nájdete prírodné plagáty pre každého.