Dnes až 30% zľava na plagáty
Keď nakúpite aspoň za 39€.
Výber filtra
Zavrieť
Použiť filter
Farba
Orientácia
Triedenie
Použiť filter
Botanické plagáty Plagáty
Prináša Vám Gallerix
Rastliny a kvety

Botanické plagáty

Maľby a plagáty s rastlinami a botanickými motívmi. Tu nájdete plagáty so zelenými listami, zoschnutými rastlinami, kaktusmi, plamami, kvetinami, ružami, georgínami, eukalyptusmi, Monstera a viac. Kúpte si plagáty s rastlinami a botanickými potlačami online v Gallerix.

Botanické plagáty s kvetmi a rastlinami


Rastliny a botanické plagáty

Máme pre Vás prichystaný veľký výber botanických plagátov. V tejto kategórii nájdete plagáty so zoschnutými rastlinami, plagáty so zelenými listami, plagáty s kvetinami a plagáty s kaktusmi. Máme všetko od farebných malieb krajín po štýlové rastlinné ilustrácie. Medzi najpopulárnejšie patria naše plagáty s ružami, eukalyptusmi, listami banánovníkov a palmovými listami. V našej jedinečnej kolekcii kvetinových plagátov a botanických motívov sa nájde niečo pre každú chuť a štýl a pozdvihne to dekoráciu Vašej domácnosti na novú úroveň.

Plagáty s listami a zoschnutými rastlinami

Plagáty zoschnutých rastlín a zelených listov patria medzi naše najobľúbenejšie a najpredávanejšie. Hodia sa ku akémukoľvek štýlu dekorácii a rovnako vyčnievajú aj samostatne a fungujú v „dokonalom páre“ aj s inými plagátmi. Plagáty vysušených rastlín, často v hnedej alebo béžovej farbe, evokujú prirodzený a jednoduchý výzor, ktorý sa hodí do miestností so škandinávskym štýlom. Plagáty so zelenými listami vyzerajú pekne v kombinácii s prirodzene zelenými farbami živých rastlín, ktoré máte doma.

Kvetinové plagáty

Nechajte svoje kvetiny kvitnúť celý rok! Ponúkame veľa rôznych druhov kvetinových plagátov v rôznych farebných kombináciách. Spoločné majú to, že majú nádherné tvary, sú bohaté na detail a majú prekrásne farby. Máme veľký výber plagátov s kvetinami a motívov jedinečne navrhnutých tak, aby sa hodili do všetkých ročných období.

Dekorujte s botanickými motívmi

Dosiahnutie úžasnej dekorácie s botanickými motívmi je samozrejmosť. Botanické plagáty sú jednou z našich najpopulárnejších kategórií a plagáty s kvetinami, plagáty s vysušenými rastlinami a plagáty so zelenými listami sa vždy umiestňujú na vrchole nášho rebríčku najpredávanejšieho a najtrendovejšieho umenia. Žiadna umelecká stena nie je bez plagátov s kvetinami a rastlinami úplná. Zarámujte svoje plagáty do jedného z našich vysokokvalitných umeleckých rámov s čiernym alebo bielym detailom alebo z dubu. Rámy aj plagáty sú dostupné vo veľkostiach 21x30, 30x40, 50x70 a 70x100 cm.