Dnes až 30% zľava na plagáty
Keď nakúpite aspoň za 39€.
Výber filtra
Zavrieť
Použiť filter
Farba
Orientácia
Triedenie
Použiť filter
Čiernobiele plagáty Plagáty
Prináša Vám Gallerix
Vždy moderné

Čiernobiele plagáty

Čiernobiele plagáty a maľby s nádhernými fotografiami a motívmi. Čiernobiele foto umenie a grafické ilustrácie sa skvele hodia ku všetkým štýlom interiérového dizajnu. Nájdite si svoje obľúbené v Gallerix.

Čiernobiele plagáty


Čiernobiele plagáty a maľby

V Gallerix nájdete široký výber čiernobielych plagátov a malieb online. Čiernobiele plagáty sú našou najväčšou a najobľúbenejšou kategóriou s veľa krásnymi motívmi. V podstate je tu zahrnutá každá kategória od foto umenia a fotografií po textové tabule, ilustrácie a abstraktné umenie. Čiernobiele plagáty sú štýlovou a nadčasovou klasikou, ktorá sa hodí do každého domova a do každej miestnosti. Čiernobiele plagátové je ľahké skombinovať navzájom a s ostatnými dekoráciami u Vás doma.

Kompletná ponuka čiernobielych plagátov

V Gallerix nájdete širokú škálu čiernobielych plagátov z mnohých rôznych kategórií. Medzi naše najobľúbenejšie čiernobiele plagáty patria napríklad fotografie z miest ako Paríž a New York, fotografie celebrít ako Roger Moore, Kate Moss či Sean Connery, nádherné obrázky prírody, módne obrázky a plagáty abstraktného umenia. Všetky majú spoločné to, že sú nadčasové, ľahko sa kombinujú a vždy pôsobia trendy dojmom. Plagáty v sivej škále je možné kombinovať aj so všetkými typmi dekorov a okolitých farieb. Nechajte sa inšpirovať naším veľkým výberom čiernobielych plagátov a nájdite si svoje obľúbené.

Dekorujte čiernobielymi plagátmi

Čiernobiele maľby a potlače hladko zapadnú do každej miestnosti, od spálne a chodby po obývačku alebo vchod. Keďže kategória čiernobielych plagátov zahŕňa väčšinu motívov, je jednoduché nájsť čiernobiele plagáty, ktoré sa budú presne hodiť Vášmu štýlu. Ak bude Váš plagát visieť samostatne, je najlepšie si ho zaobstarať vo väčšom formáte, napríklad 50x70 alebo 70x100 cm. Ak sa chystáte zostaviť umeleckú stenu, môžete skombinovať niekoľko rôznych veľkostí čiernobielych plagátov a dokonca zahrnúť aj menšie vo veľkostiach 21x30 a 30x40 cm. Najlepšie ich je skombinovať s čiernymi rámami. Týmto spôsobom si zachováte cool výzor a dodáte Vašej umeleckej stene dokonalý pocit úplnosti.

Rámy pre Vaše čiernobiele plagáty

Naše čiernobiele plagáty sú dostupné v rôznych veľkostiach a formátoch. 21x30, 30x40, 50x70 a 70x100 cm. Máme čiernobiele plagáty vo formáte portrétu aj krajinky - vyberte si, čo sa Vám najviac hodí. Skombinujte svoje plagáty s jedným z našich štýlových a vysokokvalitných rámov. Naše čiernobiele rámy majú dvojitý detail, ktorý dodáva rámu krásu a dokonca blyskot. Taktiež máme rámy z dubového masívu. Všetky naše rámy majú extra hrubé, krištáľovo čisté plexisklo. Všetky sú dostupné vo veľkostiach zhodujúcich sa s veľkosťami plagátov. Objednajte si svoje čiernobiele plagáty od Gallerix.