Dnes až 30% zľava na plagáty
Keď nakúpite aspoň za 39€.
Výber filtra
Zavrieť
Použiť filter
Farba
Orientácia
Triedenie
Použiť filter
Vintage plagáty Plagáty
Prináša Vám Gallerix
Vintage / Retro

Vintage plagáty

Naša kolekcia vintage plagátov Vás vezme na cestu časopriestorom, kde sa minulosť stáva prítomnosťou. Nádherné tvary, farby a štýly minulých časov nám dávajú nostalgický pocit, ktorý je skvelé skombinovať s moderným interiérom Vášho domova. Inšpirujte sa!

Vintage a retro plagáty


Vintage plagáty online

Dodajte svojmu domovu retro nádych a zaspomínajte si na zlaté časy klasických vintage plagátov. Vintage plagáty sú populárna kategória s neuveriteľným množstvom retro obrázkov. Vintage plagáty nás vezmú späť do časov, ktoré boli viac o rodine a optimizme do budúcnosti a vyvolávajú v nás nostalgický a dojímavý pocit. Zaveste si tieto plagáty na stenu v obývačke, na chodbu, do spálne alebo možno do kancelárie a užívajte si prítomnosť minulosti.

Dekorujte vintage plagátmi

Ponúkame široký výber vintage plagátov s mnohými inšpiratívnymi retro motívmi. Naše vintage plagáty majú farebnú harmóniu a farebné kódovanie, ktoré evokujú ten pocit starých časov. S týmito vintage plagátmi sa máme tiež možnosť zahľadieť späť na dizajn, oblečenie a účesy minulosti. Zaveste si svoje vintage plagáty v obývačke, na chodbe alebo v spálni.

Retro plagáty

Retro interiérový štýl s retro plagátmi na stenách sa v poslednej dobe stal veľmi trendovým. Vintage a retro plagáty s nádhernými fotografiami starých áut, krištáľových pohárov, vinylových prehrávačov, klasických korčúľ alebo starých hudobných nástrojov vytvárajú dokonalý mix, dokonca aj pre modernú nástennú galériu. Retro plagáty inšpirované skoršími trendmi nás nechávajú spomínať na nádherné štýly starých časov.

História vintage plagátov

Slovo vintage pochádza z latinčiny a znamená zber hrozna a odkazuje na víno vyrobené v tom istom roku. Neskôr sa význam slova vintage zmenil a znamená staršie víno vysokej kvality alebo rok výroby. Dnes sa toto slovo často používa na opísanie oblečenia, áut, kníh, hudby a filmov. Preto sú niektoré z týchto predmetov celkom bežnými motívmi našich vintage plagátov.