Dnes až 30% zľava na plagáty
Keď nakúpite aspoň za 39€.
Výber filtra
Zavrieť
Použiť filter
Farba
Orientácia
Triedenie
Použiť filter
Plagáty
Plagáty v Gallerix
Plagáty do všetkých miestností

Plagáty

V Gallerix si môžete objednať plagáty online, plagáty, ktoré ponúkajú niečo pre každý domov a štýl. So štýlovými plagátmi a printy vytvoríte osobný štýl a pozdvihnete atmosféru vo svojom dome. Vždy sledujeme najnovšie trendy v interiérovom dizajne a umení a každý týždeň uvádzame na trh novinky s vybranými motívmi. Nechajte sa inšpirovať a objavte najnovšie trendy. Vždy ponúkame rýchle dodanie a nízke ceny. Vitajte v Gallerix!

Nakupujte plagáty online


Úplný sortiment plagátov online

V Gallerix nájdete úplný sortiment plagátov online a niečo, čo príde na chuť každému a bude sa hodiť k interiérovým štýlom. Spájame to najlepšie zo sveta umenia a dizajnu a sprístupňujeme to všetkým. Trendové umelecké a štýlové online plagáty Vás nemusia stáť majetok, práve naopak. Náš online obchod ponúka široký výber nástenného umenia a cenovo dostupných plagátov, ktoré sa hodia ku všetkým možným štýlom; od pokojných a vznešených prírodných motívov a impozantných dizajnov metropol po farebné alebo abstraktné plagáty. Napriek štylistickej rôznorodosti umenia našich kolekcií je esenciou našej inšpirácie škandinávsky minimalizmus a jednoduchosť. Či už je Váš interiér tmavý a ťažký alebo jasný a priestranný, naša široká ponuka umenia je pripravená obohatiť ho o motívy Vášho výberu. Vyberte si z našich tém Nový škandinávsky dizajn alebo Moderný dizajn alebo z našich kategórií, ako sú botanické plagáty, prírodné plagáty, grafické plagáty, foto umenie, detské plagáty alebo módne plagáty.

Kúpte si skvelé plagáty

Mali by ste si kúpiť plagáty online? Potom by ste mali navštíviť Gallerix.sk. V Gallerix nájdete širokú škálu plagátov a rámov na obrazy, ktoré sa hodia do všetkých typov miestností a štýlov. Vyberajte príspevky v kategóriách ako abstraktné, botanické, zvieracie, čiernobiele, kuchynské tabule, textové tabule, príroda alebo detské tabule.

Plagáty pre každú miestnosť

Ponúkame široký výber cenovo dostupných plagátov a potlačí, spolu s vysoko kvalitnými rámami obrázkov, ktoré Vám umožňujú vytvoriť presne ten typ nástennej galérie, ktorá sa zhoduje s Vaším štýlom. V Gallerix nájdete veľa trendových plagátov z roku 2022. Nájdite svoje obľúbené a vytvorte kombinácie z rôznych kategórií na vytvorenie jedinečnej nástennej galérie. Ponúkame trendové a štýlové plagáty všetkých chutí, od geometrického minimalizmu a čiernobieleho foto umenia po sýte a zvieracie plagáty a prírodné motívy. Alebo prečo si nepozriete štýlové plagáty z kategórie Mestá a architektúra s motívmi, ako je Poster New York, Poster Paris alebo Poster Stockholm. Všetko je možné skombinovať s našimi rámami z dubového dreva alebo rámami s čiernym alebo bielym detailom.

Najpredávanejšie, trendové plagáty a nové plagáty

Nehľadiac na to, či presne viete, aké plagáty hľadáte, alebo len hľadáte inšpiráciu, nájsť, čo potrebujete, by malo byť jednoduché. Aby sme Vám hľadanie uľahčili, rozdelili sme naše plagáty do kategórií, rebríčkov a tém. V rebríčku Nové plagáty nájdete najnovšie plagáty, v Najpredávanejšie naše najpopulárnejšie plagáty a v Trendové plagáty uvidíte, čo sú podľa našich dizajnérov a ilustrátorov najdôležitejšie motívy sezóny. Hľadáte konkrétny motív? Môžete vyhľadávať podľa názvu, motívu a kategórie a ak chcete vidieť umenie v konkrétnej farbe alebo formáte (napríklad horizontálnom alebo vertikálnom), môžete použiť filter vyhľadávania.

Objednajte si plagáty online

Keď si objednáte z Gallerix, získate plagáty najvyššej kvality. Tlačíme na času vzdorné 200 gramové papiere s matným a exkluzívnym detailom. Papier pochádza z francúzskeho papierenského závodu Clairefontaine. Naše plagáty sú dostupné v štyroch rôznych veľkostiach:

  • 21x30 cm
  • 30x40 cm
  • 50x70 cm
  • 70x100 cm
Doručujeme ich v extra pevných tubusoch a lakovaných kartónoch extra šoku vzdornej kvality, aby sme zabezpečili bezpečné doručenie až k Vám, zákazníkovi. Ponúkame tiež rýchle doručenie. Pri pokladni zaplatíte pohodlne a bezpečne cez Klarna, ktorá ponúka platbu kartou, faktúrou a priamou platbou. Kúpte si svoje plagáty a rámy od nás v Gallerix.

Náš papier

  • 200 gram / m2
  • Hrubý papier
  • Času vzdorný
  • Environmentálne certifikovaný FSC
Zodpovednosť voči životnému prostrediu

Keď sa rozhodnete kúpiť si od nás plagát, preberáme spolu zodpovednosť za životné prostredie a našu prírodu. Náš tlačiarenský obchod je environmentálne certifikovaný a je držiteľom certifikátu Nordic Swan Ecolabel pre čistejšiu výrobu a elektrina, ktorú používame, pochádza od miestnych producentov. Vďaka organizácii OneTreePlanted sadíme nové stromy, ktoré mimo iné čistia vzduch, ktorý dýchame a produkujú nový kyslík. Za každý strom, ktorý použijeme pri výrobe našich plagátov, zasadíme dva nové. Týmto spôsobom zabezpečujeme udržateľnú výrobu dnes aj v budúcnosti.

Zákaznícka podpora

Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa našich plagátov alebo objednávky, kontaktujte našu zákaznícku podporu. Štandardne odpovedáme v ten istý deň a počas pracovných dní vždy do 24 hodín. Našu zákaznícku podporu môžete kontaktovať emailom alebo vyplnením formulára na webovej stránke.